Page%252018-19_edited_edited.jpg

De Avonturen van de Eenzame
Eenhoorn

..."Er is een waterval die buldert en dondert

en een veld vol bloemen, wel meer dan honderd.

 

Maar wat heb je eraan als je het met niemand kan delen,

als je alleen bent gaat alles een keertje vervelen"...

Een avontuurlijk cadeau voor Avontuurlijke Eenhoorns

Page%2026-27_edited.jpg

Emotionele intelligentie, tweetaligheid, empathie en inclusie. De Eenzame Eenhoorn is een kinderboek dat dit allemaal promoot! Door middel van interactieve spelletjes, fantasierijke illustraties, audioboeken en een magische rugzak, is het de perfecte manier om het sociaal-emotionele leren van uw kind een vliegende start te geven!

IVandaag is je geluksdag! We bieden je onze eenhoorn-bundel aan voor € 19,95. Het bevat ons prachtige verhalenboek met harde kaft, twee audioboeken, sociaal-emotionele leerspellen en een magische rugzak.

Ontmoet de karakters
BOEK I

Lonely%2520Unicorn%2520close%2520up_edit

EENHOORN

Eenhoorn is vriendelijk, enthousiast en speelt graag met alle insecten en vogels van zijn groene vallei.

Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk, zijn favoriete eten is grascupcakes, die speciaal voor zijn verjaardag gemaakt worden. Hij is een beetje naïef maar ook heel dapper, hij reist met een mobiele stal, een magische rugzak en zijn slaapmutsje.

VOX CLOSE UP.png
Panda Bee.jpeg

VOS

PANDA BIJ

Hallo, ik ben slim, vriendelijk, leuk en ongetwijfeld lief. Soms een beetje ondeugend, klein maar snel, die altijd blij is om nieuwe mensen te ontmoeten.

Mijn favoriete eten is veel eten, omdat ik het hele jaar door erg actief ben. Mijn neus en oren zijn erg goed en mijn vacht moet zacht en schoon zijn. Ik woon in het bos, misschien wil je het een keertje zien?

 Hoi, ik heb een schattig gezicht en een super zachte vacht. Ik ben lief en erg nieuwsgierig, vooral naar de laatste roddels. Hihihi!

Mijn hobby is dutjes doen na het eten. Ik kan op mijn rug, zijkanten of buik dutten; opgerold in een bal, of helemaal uitgespreid. Mijn favoriete eten is de zoete siroop van de bamboeboom.

De Spellen

Het schoenenspel

Ga op een rij zitten met al jouw vrienden of familieleden, daarna ga jij de schoenen aantrekken van degene aan jouw rechterkant. Dus, Jij gaat de schoenen van de ander aantrekken. Beantwoord nu de volgende vragen, let wel: jouw antwoorden moeten zijn alsof de eigenaar van de geleende schoenen de antwoorden zou geven. Bijvoorbeeld, als de vraag is: wat is jouw favoriete kleur? Dan moet jij antwoorden wat jij denkt dat de eigenaar van de schoenen zou zeggen. HAHAHAHAHA lachen.

Fotos Workshop Shoes Games.jpg

Veel succes en veel lachen toegewenst. Vosselijke groeten.

Social with all      Emotional forever     Learning always

Onze Producten