top of page
First Day of School

Thuis +  Scholen  + KinderZiekenhuizen

Sociaal Emotioneel Leren (SEL) is van crucial belang

Bij 212 Books & Goods weten we dat we goede service en scherpe prijzen moeten bieden om de loyaliteit van onze klanten te winnen. Graag denken we met u mee om te kijken of we aanpassingen kunnen doen om nog beter aan te sluiten bij uw behoeften.

 

Onze SEL Lesbrieven

Wij hebben vier lesbrieven ontworpen, elke lesbrief is bedoeld als gereedschapskist voor de docent. U vindt in dit pakket enerzijds inspiratie voor werkvormen om de les te vullen. Anderzijds zijn er concrete opdrachten waarmee u kinderen aan het werk kunt zetten. Omdat de gereedschapskist rijkelijk gevuld is, hebt u alle vrijheid om die elementen eruit te pakken die passen bij uw manier van lesgeven.

Deze lesbrieven zijn ontworpen om SEL zo leuk mogelijk te maken in de les of thuis. Wij zijn gecommitteerd om docenten en ouders te helpen de inspiratie en de middelen te vinden waar ze naar op zoek zijn.

Wij willen graag u ondersteunen met het proces waarbij...

  • Kinderen en volwassenen de kennis, attitudes en vaardigheden ontwikkelen om emoties te begrijpen en ermee om te gaan.

  • Positieve doelen te stellen en te bereiken.

  • Empathie voor anderen te voelen en te tonen.

  • Positieve relaties op te bouwen en te onderhouden en verantwoorde beslissingen te nemen.

Het ontwikkelen van deze kerncompetenties is van cruciaal belang voor de ontwikkeling van een kind, aangezien het rechtstreeks samenhangt met de sociale, persoonlijke, academische en professionele vaardigheden op latere leeftijd.

Koekoeschool Utrecht_edited.jpg
Maxima Kindercentrum.png
Juliana Kinderziekenhuis_edited.jpg
Wilhelmina Kinderziekenhuis_edited.jpg
bottom of page