top of page
about.jpg

Over ons

We begonnen 212 Books & Goods met één doel in gedachten: klanten van alle verschillende achtergronden en sectoren een makkelijke, betaalbare en professionele toegang te geven tot geweldig materiaal. Dankzij ons team van professionals is het gelukt om snel grote stappen te zetten in het opzetten van ons bedrijf .

We blijven toegewijd aan de principes die ons motiveerden toen we 212 Books & Goods introduceerden: boeiend materiaal, innovatieve technologie en scherpe prijzen. Blader door onze producten en neem contact op als je nog vragen hebt.

Wie zijn wij

Hoewel opgericht in 2020 door Grace Torres Tobar en Melle van der Poel begon het idee achter 212 Books & Goods al jaren daarvoor. Grace was toen opzoek naar een kinderboekenschrijver voor haar project om haar masteropleiding af te ronden. Ze vond Melle op haar weg die net een innovatief kinderboek had uitgebracht en haar ideeën maakten er nog zoveel meer van. Nu hebben we een multidisciplinair team van tientallen professionals die op vrijwillige basis ons ondersteund hebben om iets te maken dat kwalitatief hoogwaardig is, aansluit bij de behoeften van onze doelgroep, maar toch betaalbaar blijft. 

bottom of page