top of page
Page%2026-27_edited.jpg

Het verhaal achter dit bijzondere cadeau

We zijn ons bedrijf begonnen omdat we graag kinderen willen helpen hun innerlijke schatten te ontdekken en ze te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen.

Empathie, tolerantie, zelfvertrouwen en fantasie zijn belangrijke kwaliteiten die bijdragen aan een betere samenleving. Met dit pakket hopen wij mede een rol te spelen in de reis naar een betere zelf.

 

Een prachtige magische rugzak, waar het kind dat het krijgt al zijn mooie dromen, slimme ideeën en vrolijke herinneringen in kan bewaren. Dit kan door symbolisch een steen, een blaadje, een zaadje, of een beschreven papiertje in de rugzak te doen. Zo kan de rugzak door de jaren heen gevuld worden met mooie herinneringen.

Een leuk verhaal geschreven op rijm in twee talen om de interesse in en de kennis van een andere taal te vergroten. Bovendien laat het zien dat iemand het verhaal in een andere taal kan lezen, maar de boodschap en emoties blijven hetzelfde.

​Om de interesse in en de kennis van een andere taal te vergroten bevat dit pakket luisterboeken in het Engels en in het Nederlands. Een leuke manier om een andere taal te beoefenen waardoor kinderen over culturele grenzen heen leren kijken en een wereldburger(tje) worden.

Daarnaast bevat dit pakket spellen die kinderen graag spelen en die helpen bij de ontwikkeling van empathie, zelfvertrouwen en het prikkelen van hun fantasie. Met onze producten vermaakt u niet alleen kinderen, u geeft ze de mogelijk om hun fantasie te prikkelen, sociale vaardigheden te stimuleren en een deel van de opbrengst gaat naar kinderen die hulp nodig hebben.

Meer weten? Neem graag contact met ons op  |  grace@212-books.com

bottom of page